DominoLab.iNFO Logo

Članak

Godischnji...

Security...

Naime, duzhan sam vam dat' obrazlozhenje, vezano za "iznenadni" prekid rada BONO.biz.hr portala.. Iako je to bio u jednu ruku i ochekivani prekid, radi se o tome da sam kao admin, iz ponajprije sigurnosnih razloga morao privremeno ukloniti sadržaj ovog sitea ..

Jedan dio sigurnosnih ispravaka odnosi se i na zabranu unosa bilo kakvih html tagova, te kao pripadajuchu zamjenu izradu, tzv. BBcode editora.. dok se manji dio radova odnosi na dizajn i poboljschanje samog suchelja.. U tijeku su testiranja te primjena na sve ključne dijelove, što se u glavnoj mjeri odnosi na ShoutBoX, News, Comments, Forum.. Radovi su dakle josch uvijek intenzivno u tijeku, a kad che zavrschit... mislim da nikad ;), al hehe.. nije to tak straschno, jer ja uchim kroz sve to.. Ne zaboravite da je ovaj site iskljuchivo vlastiti uradak, a to se nikako ne mozhe poistovjechivati s radovima myspace.a ili nekog bloger.a .. I da.. bil sam na MORU, ko bi rekel, h.A?! Hehe ::) ..

Naime, ja buraz i neka njegova ekipa smo se zaputili ni vische ni manje nego u Crikvenicu.. i mogu vam rechi, iako sam bil u tom gradichu kao osnovnoschkolac... crikva je zakoon.. Plazha je prekrasna, lijepo uredhena.. basch najs... I.. stekel sam jednu novu prijateljicu :P .. eto, toliko za sad..