DominoLab.iNFO Logo

Članak

Sretan Uskrs!

Sretan Uskrs 2010!

Prije svega, svim posjetiteljima želim Sretan Uskrs!

Osim ove čestitke, imam i još pokoju informaciju. Naime, ovih dana svi nekud žure i jure! U tijeku su izvršenja posljednjih studentskih obaveza, tj. stručne prakse, a vrše se i intenzivne pripreme materijala za diplomski rad, barem za nas, za generaciju koja se predstavlja kao prva generacija koja je započela studij pod bolonjskim režimom!

Za većinu ostalih studenata, barem prema mojim saznanjima kolokviji su završeni 'taman' na vrijeme, prije Uskrsa, te ovaj tjedan predstavlja produženi vikend, iako se bude to redovno moralo nadoknaditi... Također tu je i već legendarni FOI CORE 2010, kojeg ove godine očekujemo oko 13. i 14.04. (finale). Upravo zbog gornjih obaveza, osobno sam propustio da se u seniorskom stilu upustim u još jedno natjecanje te produljim seriju priznanja i nagrada. Svejedno nadam se da će biti dovoljno zainteresiranih, jer FOI CORE još uvijek smatram kao kvalitetni način za prezentacijom osobnih (pogotovo računalnih) pothvata!


howtodrawguide.com

Od ostalih novosti preporučam posjet web stranici: http://www.howtodrawguide.com/ koja vas uči kako da na što jednostavniji način naučite nacrtati pokoje živahno biće, biljku ili nešto drugo. Nadam se da ima još onih koji se vesele toj umjetnosti, te koji vide da nije sve u fotošopiranju.


YouTube IE6 Alert

Također, ne mogu ne istaknuti nedavni YouTube-ov potez koji me posebno veseli! Naime, osim što su odradili lagani redizajn web stranice (koji vam se može, ali i ne mora sviđati) web stranica se lagano 'raspada' u Internet Exploreru 6.0, kojemu se na još jedan način želi reći 'din-don', odzvonilo ti je stari, te se savjetuje prijelazak na novije inačice i modernije web pretraživače, koji za razliku od Microsoftove politike puno brže usvajaju 'nove' standarde. 


E, da, ima još jedna... Pročitajte prvo sadržaj ove poruke s nekadašnjeg foruma:

The Deus Supremacy - Forum post

Kratka statistika foruma:

Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 31, dana 26 srp 2008, 06:51.
Ukupno postova: 18. • Ukupno tema: 13. • Ukupno korisnika/ca: 8. • Najnoviji/a korisnik/ca: hashek .

Kao što vidite, Deus je ipak pobijedio! Deuse, skidam kapu, i ja sam tebi dužan cugu.

U međuvremenu je forum u potpunosti uklonjen, što zbog neaktivnosti registriranih članova, što zbog neaktivnosti administratora.... Uglavnom, istopila se smisao foruma, iako su programerske teme bile poprilično posjećene.

A sad možemo dalje peći kolače....