DominoLab.iNFO Logo

Članak

Varaždin, uspavani grade

Ho-ho-ho!

Ne, ovo nije 'ona božićna'!

Ali me veseli ovo 'malo' snijega što je palo! Obožavam tu transformaciju prirode i šetnje po ovim hladunjavim vremenima, gdje lagani povjetarac brije niz bradu, unatoč tome što se nerijetko smrznem toliko da ne osjećam prste na nogama. 

Svejedno je lijepo na ovaj način doživjeti zimu! Zima bez snijega nekako kao da i nije zima... Samo bude hladno, a nikako taj pravi osjećaj! Ali sad svi ljubitelji zimskih radosti napokon dolaze na svoje. Božić samo što nije u našim domovima, iako se taj spirituozni događaj sve više približava. Bilo bi lijepo nakon svih ovih čudnjikavih godina, napokon doživjeti i taj bijeli Božić, o kome svi pričaju,.. sanjaju!

Ovo je idealno vrijeme za ulovit pokoju zimsku fotografiju, i nerijetko na ulicama i obroncima našega grada susrećemo entuzijaste željne dobrih zimskih uspomena. Unatoč tome, najveća je radost kod 'onih najmanjih'. Kao da oni jedini razumiju i shvaćaju taj 'dar s neba'! Sanjkaju se, smiju, plaču, neki još uvijek vjeruju u Djeda Božićnjaka,.. ma prekrasno! Svejedno, još uvijek ima neosvojenih padina staroga grada! Zato, drugovi studenti, naoružajmo se sanjkama, još uvijek nije kasno!!! 

Mnogo toga se događalo u proteklom razdoblju mojeg nepisanja na ovoj web stranici.

Za početak mogu spomenuti Makyjev prolazak na ispitu iz zloglasnih Odabranih poglavlja iz matematike, te mu usput iskreno čestitam! Pokazao je odvažnost i smjelost, te se trud na kraju isplatio.

Za kraj, evo jedne male fotkice jedne predizborne kampanje, i nas... a posebno se nekak ističu moj prijatelj Sharky i naša  prijateljica Lana! 

Koncert - Colonia, Lana - Varaždin [14.12.2009.]

Na slici je znameniti Sharkyjev smajl, koji otkriva njegovu nepripremljenost za fotkanje, ali on je ipak car, ... slikal se s Lanom:)) ... E, da.. ako ovo čita njegova cura, nek se ne ljuti... da se ona slikala s Lanom stavil bi nju, al kad nije... 

A kad bolje pogledam, i ja izgledam ko slon.. a ko i nebi, kad smo bili u šatoru, svi pijuckali vince, i još nas tolko ljepotica okruživalo, ko da je rat! Heh, još smo dobro i ispali! 

Kako kaže jedan drugi prijatelj, vrijeme izbora, je naše vrijeme, vrijeme besplatnih koncerata! Iako kandidat ne imal niti najmanje naših simpatija. 

Živjeli!