DominoLab.iNFO Logo

Članak

ImagineCup - Ekipa z kvarta :)

ImagineCup, Croatia, Voodoo Delirium 2009

Hehe... Što reći, nego da nam dolaze odlične vijesti!

Već i vrapci na grani znaju što se uskoro događa u glavnom gradu Egipta, Kairu. Za nešto više od tjedan dana (8 dana:) genijalci s FOIja pokušat će se dokazat u velikom svijetu.

Posebno iznenađenje (za mene) jest pojavljivanje novih-starih igrača, koji dosad nisu bili spomenuti na ovim prostorima (web stranicama:).

Naime, u kategoriji "Fotografija" u finale će ući fotografski tim "Voodoo Delirium" kojeg čine Duje Nebojša Pandžić iz Splita i Martin Štokić iz Rijeke sa Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Bitno je napomenuti da je ekipa i prošle godine ostvarila zapaženi uspjeh u Parizu, i to 3. mjesto, u finalu istoimenog natjecanja. 

Naslov njihova projekta glasi: "Pursuit of Life". Čestitke timu na ulasku u krug najboljih, i puno sreće u samome finalu! 

Neke od fotografija koje su zaslužne za ulazak tima u finale možete vidjeti na ovoj adresi: http://cid-cc206fd8dd0e7621.spaces.live.com/

[ Izvor: http://www.foi.hr/novosti_informacije/2009/06/24_ic_voodoo.html ]


Od ostalih novosti vezanih za ovaj događaj, bitno je naglasiti dodatni trud koji su uložili kolege koji se natječu u softverskom dijelu natjecanja.

Tako je tim "Explorer" sa svojim projektom "GeoScout.NET" prisustvovao Microsoftovom Innovation Accelerator programu, te pokrenuo Facebook grupu... a sve u smislu promocije i dodatne vrijednosti koja bi mogla utjecati na konačni ishod događaja. 

Sve važne informacije postavili su na novopokrenutoj web stranici: http://www.geo-scout.net/ te se tamo možete dodatno informirati o njihovim aktivnostima.

Također, postavili su nekoliko dodatnih YouTube video klipova, te je i Fakultet je uočio njihov dosad ostvareni uspjeh te nagradio malim poklonima.

Puno sreće i vama dečki! 

[ Izvor: http://www.foi.hr/novosti_informacije/2009/06/19_imaginecup.html ]