DominoLab.iNFO Logo

Članak

(Željezna) inventivnost iz Parka

Da su studenti jako cijenjeni klijenti, već dulje vrijeme dokazuju restorani koji ih svakodnevno opslužuju svojim premijskom jelima.

Osim što nam pod redovne cijene koje se "muzu" od države "podvaljuju" jela nešto niže kvalitete, nedavne su pojave daleko zanimljivije.

Mogu reći da se kroz dvije godine vjernog "članstva" usluga restorana Park svašta uoći kod takvih poslodavaca.

Viđali smo razne kukce u svojim jelima, prvobitne "zabrane" uživanja na terasi Restorana zajedno sa ostalim gostima, nerijetko salata sa šakom soli na jednom listu salate (prekrasan okus...), ali ono što me se ponajviše dojmilo jest ta "željezna" "inventivnost" koja me prije oko tjedan dana dočekala u naizgled ukusnom svinjskom odresku.

Zeljezna-inventivnost-iz-Parka-2009.jpg

Slika je samo "ilustrativna", pravi dojam i "tek" dobije se tek nekon što ti se to stvarno i dogodi.

Premda, za "spornu" pojavu željeza (komad lima duljine ~ 2.5 cm) ne mogu kriviti "samo" djelatnike Restorana, ipak, to nije bilo nimalo profesionalno. Krivci mogu biti svi u opskrbnom lancu (na putu od proizvođača mesa, pa do tanjura) ..od djelatnika klaonice, kuhara, posluge.. Tako se gledano s te strane izmiče odgovornost samo jedne "osobe".

I iako me majka učila da treba jesti "željezo", .. nikad o tome nisam razmišljao na taj način. 

Možda sam ja to krivo shvatio, možda sam ja samo preosjetljiv, možda sam trebao pokušati prežvakati taj komadić "mesa", možda bi nekim čudom i ne završio na hitnoj, možda bih preživio:)), no.. ipak... što ću, tvrdoglav sam! 

Također, ne želim reći da neću više ići u spomenuti restoran, da su oni jedini kojima se takvo nešto može dogoditi, jer su to zapravo "uobičajeni", povremeni propusti, ali bih ipak volio malo više pažnje, malo više truda.

U svakom slučaju, Park je mogao imati i ljepšu "oglasnu" poruku.