DominoLab.iNFO Logo

Članak

Tko je tko: Maja i Nenad

Hehe, da odmah napomenem, ovo su zapravo moji prijatelji, i jedno s drugim nemaju veze - niti se uopće poznaju (mislim) - možda tek "iz viđenja".

Naime, kako se na Fakultetu (FOI) pojavljuju novi kolegiji, istodobno otkrivamo nove talente u određenim područjima (pretežito u informatičkim granama).

Samim tim, želim istaknuti tu znamenitu osobu... Maju!

Ona se zova Maja, preziva Vacenovski, i prema nekim mojim zapažanjima, Maja ima izrazitu "žicu" što se tiče web dizajna - iako će se u životu vjerojatno profilirati u nekim finjak stvarima i neće iskoristiti taj svoj potencijal (sad sam već i vračar )...

Disney by Maja!

Tako je po meni njezin projekt iz Multimedijskih sustava rezultiral jednom vrlo lijepom prezentacijom Disney-a. Naravno da bi mogel sad nabrajati nesavršenosti poput nedovoljno ispoliranih pozadina, slikica, prilagođenosti određenoj rezoluciji i slično, ali sve u svemu ovo je jedan iznimno lijep rad i mislim da ga vrijedi vidit. Pa, svi Disneyljupci, navalite na:

http://arka.foi.hr/~mvacenovs/disney
Nadam se da će link ostat "permanentan" .

Također, ko što sam gore navel, želim istaknuti i rad jednog svog drugog druga, Nenada (GTF, tj. GFV). Naime, on je jedan od mojih prijatelja koji jednim dijelom (ko i svi mi, zapravo) želi reći nešto o sebi.

Istodobno, taj frend prikazuje kako na vrlo jednostavan način postić određenu funkcionalnost i na kvalitetan način iskoristiti besplatnu Googleovu uslugu (u ovom slučaju u korist prezentacije "sebe").

Pa, ukoliko vas zanima nešto o njemu: http://nenad.hunjadi.googlepages.com/