DominoLab.iNFO Logo

Članak

FOIjevci na okupu...

Cimerz from hell? Again?!?! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Da, da... sigurno ste primjetili kaj se tu sve događa oko nas!

Nova (studentska) godina je pred vratima (ne moram valjda detaljno o tome kaj to sve more značiti...:), a uz to su se poklopile i neke druge "sitnice"!

Većina veli "svejedno", no ja sam siguran da bi ova godina mogla biti jako dobra (rakijaaaaa:))! Bolje mi je da sam u pravu:))... (ok, priznajem, krenuli budemo laganije, s amarom:D)

Tako sam ja (beaver) cimer z zecom, sharky je (ponovno) z sokolom, orka je cimerica z strumpfettom:) (navodno je dobila neku manju sobu, al veli da je i manja je soba dovoljna kad se mala srca združe...:))) eh, te cure, nikad ih nisam skužil....), maximus z kiddom (tomom), cimi (moj bivši:D, dole) je cimer z gocom... A vjerujem da su se i ostali frendovi uspješno sparili ... Morala bude tu pasti neka feštica:))!

Ljudi, nadam se da ćemo stvarno položit ove zadnje ispite, završne radove iz treće, pa da možemo prebacit u četvrtu.... Bilo bi to jaaaako, jaaaaako lijepo!

P.S.:bobo i vatra, ... bit će zanimljivo to . sve, skupa

There was a game we used to play | We would hit the town on friday night | And stay in bed until sunday | We used to be so free | We were living for the love we had and | Living not for reality

The Cranberries - (It's Not) Just My Imagination...